Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ-ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΥΠΩΝ

Για να ανασυρθεί λοιπόν η απολεσθείσα γνώση από τα δύσβατα και περίπλοκα μονοπάτια της ιστορίας του ανθρώπου, θα έπρεπε κάποιος να σπάσει τον κωδικό, που σημαίνει να κάνει την αντίστροφη πορεία από το τέλος προς την αρχή, σαν δύτης που κατεβαίνει σε μεγάλα και άγνωστα βάθη.
Σε μια από αυτές μου τις καταδύσεις στο ανθρώπινο σώμα και τη λειτουργία του ανακάλυψα τρεις άθικτους από το πέρασμα των αιώνων θησαυρούς, τους οποίους σας παραδίδω όπως ακριβώς τους βρήκα.
Κρατάω πια το κλειδί της γνώσης και σας το δίνω όπως το έφτιαξε ο Πρωτομάστορας• χρυσό, απλό, πανέμορφο, μεγαλειώδες. ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΥΠΩΝ
Σε έναν Α τύπο να είστε μονολεκτικοί
σε ένα Β τύπο να είστε κατανοητοί
σε ένα Γ τύπο να είστε υπάκουο

Γιώργος Πασχαλίδης. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ




ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Γιώργος Πασχαλίδης.

Η κατάλληλη για κάθε τύπο διατροφή αποτελεί τη μία ίσως πιο άμεση οδό θεραπείας.
-Η άλλη κατεύθυνση είναι η ψυχολογική παρέμβαση που θα ενισχύσει την αυτογνωσία και ετερογνωσία του ατόμου με βάση τους Τύπους Πασχαλίδη.