Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Τα όρανγκ τρομοκρατούν χωρικούς στη Μαλαισία

Τρομοκρατημένοι χωρικοί στη Μαλαισία περιπολούν τις νύχτες για να εντοπίσουν δύο μυστήρια πλάσματα. 


Εξοπλισμένοι με φακούς και ξύλινα κοντάρια, οι κάτοικοι του χωριού Kampung Laksamana βγαίνουν στους δρόμους τις τελευταίες νύχτες, χωρισμένοι σε ομάδες των πέντε με δέκα ατόμων.
Περιπολούν για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους από δύο απόκοσμα πλάσματα, τα οποία αποκαλούν «orang minyak» (γλοιώδη ανθρωποειδή).

Τις τελευταίες δέκα ημέρες πολύ κάτοικοι του χωρίου είδαν ή άκουσαν αυτά τα πλάσματα να τριγυρνούν κοντά στα σπίτια τους.

Το κορμί των πλασμάτων αυτών είναι καλυμμένο με μαύρο λάδι. Πηδούν από στέγη σε στέγη και μπορούν να εξαφανιστούν στον αέρα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με το θρύλο της περιοχής, τα orang προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ασπαστεί τη μαύρη μαγεία και έχουν περάσει σε μη ανθρώπινη κατάσταση. Για να ολοκληρωθεί η μετάβασή τους, πρέπει να αποπλανήσουν συγκεκριμένο αριθμό νεαρών κοριτσιών.

Επειδή οι περισσότερες οικογένειες στο χωριό έχουν κορίτσια, οι κάτοικοι έχουν ανησυχήσει. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας 17χρονης κοπέλας, ένα από τα πλάσματα την καλούσε να βγει από το σπίτι της κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης νύχτας.

Μέχρι να λυθεί το μυστήριο, οι χωρικοί είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις περιπολίες τους.

O AΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ. ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο απόκοσμος ήχος ακούστηκε και στην Μαλαισία!!! Συγκεκριμένα στη "ΚΟΤΑ SAMARAHAN" τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης και 12ης Ιανουαρίου. Κάποιοι (ποιοί άραγε...) διοχετεύουν πληροφορίες πως οι ήχοι προερχόντουσαν από ένα εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή. Εμείς μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε πως υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης αφού δεν είναι το μοναδικό συμβάν.
Σας παραθέτουμε μερικές από τις δεκάδες μαρτυρίες που έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Ένας δάσκαλος ο Mohd Ferdauz Jemain, που ζει στην Kampung Meranek, ήταν ένας από αυτούς που άκουσαν τον απόκοσμο ήχο στις 11 Ιανουαρίου. "Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα όταν με ξύπνησε ένας περίεργος ήχος. Ήταν δυνατός σαν βρυχηθμός παρόμοιος με ροχαλητό ανθρώπου. Αμέσως σηκώθηκα από το κρεβάτι και βγήκα έξω από το σπίτι μου να δω τι συμβαίνει. Το αίσθημα ήταν ανατριχιαστικό.. Δεν μπορούσα να διαπιστώσω από που προερχόταν αυτός ο ήχος.. ήταν σαν να έρχεται κάτι από τον ουρανό! Φοβισμένος αμέσως μπήκα μέσα στο σπίτι και έμεινα ξάγρυπνος μέχρι την αυγή. Αν δεν κάνω λάθος ο ήχος έγινε ακόμα πιο αισθητός στις 5 πμ.





Για να αποδείξει ότι δεν κατασκεύασε την ιστορία ο δάσκαλος κατέγραψε τον ήχο με το κινητό του τηλέφωνο, και το έδωσε ως διαπιστευτήριο στην εφημερίδα thesundaypost.
Το ρεπορτάζ αυτό δημιούργησε έντονο ενδιαφέρον στους κατοίκους και έγινε αντικείμενο συζήτησης. Και φυσικά αφού έγινε ευρέως γνωστό νέες μαρτυρίες προέκυψαν σε γειτονικά χωριά, Meranek, Pinang, Sindang, Tambirat και Desa επιβεβαιώνοντας την αρχική καταγραφή.
Όπως γράψαμε πιο πάνω αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο απόκοσμος ήχος προερχόταν από ένα εργοστάσιο παραγωγής φοινικέλαιου στο Kampung και αυτό διότι επιμένουν να αποσιωπηθεί το γεγονός. Ωστόσο υπάρχει η μαρτυρία του Harith Amin εργάτης που δούλεψε πρόσφατα εκεί καταρρίπτοντας την συγκεκριμένη έκδοση.


"Το εργοστάσιο βρίσκεται εκεί τα τελευταία 8 χρόνια και είμαι πολύ σίγουρο ότι ο ήχος αυτός δεν προήλθε από τα μηχανήματα που υπάρχουν εκεί. Επιπλέον δεν υπάρχουν πουθενά μηχανήματα επεξεργασίας που να παράγουν τέτοιον ήχο και μάλιστα να γίνεται αισθητός σε ακτίνα 8 χλμ.."



Ο Αmin επίσης κατέγραψε τον ήχο. Νωρίς το πρωί πριν πάει στο σχολείο ο δάσκαλος Ferdauz αποφάσισε να ελέγξει αν ο ήχος προερχόταν από το εργοστάσιο. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν αρνητικό. Δώστε λίγο βάση τώρα γιατί αρχίζει το ωραίο:
O Ferdauz παρατήρησε κάτι περίεργο το πρωινό της 12ης Ιανουαρίου στον ουρανό.


"Τα σύννεφα φαίνονται να βρίσκονται σε ευθείες γραμμές και μάλιστα σε στοίχιση ομοιόμορφα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο ποτέ, αλλά πιστεύω πως θα υπάρχει επιστημονική εξήγηση γι'αυτό. Νωρίτερα την ίδια μέρα στην γειτονική Ινδονησία έγινε σεισμός μεγέθους 7.3 της κλίμακας Ρίχτερ, δεν ξέρω αν τα περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους".



Στο μεταξύ στο Kampunk Meranek υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο που άκουσε τον απόκοσμο ήχο. Ο πρόεδρος της πόλης Mahmud Pawi μαζί με την οικογένεια του έγιναν μάρτυρες αυτού του παράξενου συμβάντος.


"Όταν ξύπνησα το πρωί της 11ης Ιανουαρίου είχα ανατριχιάσει ακούγοντας και μόνο αυτούς τους ήχους. Ξύπνησα αμέσως όλη την οικογένεια μου και βγήκαμε στη βεράντα προσπαθώντας να καταλάβουμε τι ήταν και από που, προερχόταν.. Ελπίζουμε κάποιος να μας εξηγήσει τι συμβαίνει.."


Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με ανθρώπους που έζησαν την εμπειρία αυτή και από μέχρι στιγμής στοιχεία τα πράγματα είναι συνταρακτικά. Πρόκειται για πραγματικό γεγονός που εξελίσσεται το καιρό που ζούμε! Θα δημοσιεύσουμε τις εμπειρίες τους και τα στοιχεία.

Η Ζώνη Φωτονίων

Απόσπασμα από το βιβλίο των Sheldon Nidle και Virginia Essene «Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι».

Πρώτα θα περάσετε από αυτό που ονομάζεται ζώνη μηδέν. Αυτή η διαδικασία θα πάρει περίπου 5-6 μέρες για να ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένων 3 ημερών ολικού σκότους.
Στη συνέχεια θα προχωρήσετε προς το κύριο τμήμα της ζώνης και θα βιώσετε την εμπειρία συνεχούς φωτός (24 ώρες την ημέρα φως). Το πέρασμα του ηλιακού συστήματος από τη ζώνη φωτονίων διαρκεί συνήθως 2000 χρόνια και θα τελειώσει όταν το ηλιακό σας σύστημα μπει στη ζώνη μηδέν της άλλης πλευράς, για την ίδια περίοδο των 5-6 ημερών.


Ωστόσο, σε αυτόν τον κύκλο, η Ανώτατη Δημιουργική Δύναμη (Θεός), έχει κανονίσει για το ηλιακό σας σύστημα να εισέλθει σε ένα υπερδιαστασιακό μπαλόνι σωτηρίας που θα το ωθήσει έξω από τη ζώνη φωτονίων και θα το εισαγάγει στην 5η διάσταση και σε μια θέση περίπου 3 ετών φωτός μακριά από το αστρικό σύστημα του Σείριου (επί του παρόντος ο Σείριος απέχει περίπου 8,3 έτη φωτός από τη Γη). Σ’ αυτό το μπαλόνι ή φούσκα θα φτάσει το ηλιακό σας σύστημα περίπου τα χρόνια 2012-2013 μ.Χ. Μετά από περίπου 17 χρόνια θα σταματήσει η εμπειρία των 24 ωρών διαρκούς φωτός και θα επιστρέψετε στις 12 ώρες φως και 12 ώρες σκοτάδι εμπειρία.

Όταν εισέλθετε στη ζώνη φωτονίων δεν θα μπορέσετε να λειτουργήσετε καμία ηλεκτρική συσκευή. Μια τέτοια εξέλιξη θα σημαίνει ότι ούτε μπαταρίες, ούτε γεννήτριες, ούτε άλλα ηλεκτρικά κυκλώματα θα λειτουργούν όταν η Γη θα είναι στην ζώνη φωτονίων [17 χρόνια]. Θα χρειαστεί μια νέα μορφή ενέργειας – ενέργεια φωτονίων – για να λειτουργήσουν οι ηλεκτρικές σας συσκευές οι οποίες με τον καιρό θα αλλάξουν μορφή.
Μια άλλη σημαντική εξέλιξη που αναμένεται να συμβεί καθώς πλησιάζετε τη ζώνη μηδέν θα είναι η αύξηση της πίεσης της ατμόσφαιρας του πλανήτη επάνω στην επιφάνειά του. Αυτή η πτυχή έχει αρχίσει να συντελείται, όπως σημειώνεται από την αύξηση των σεισμικών δραστηριοτήτων από τη δεκαετία του 1960 ως τη σύγχρονη εποχή. Η Γη είναι σήμερα σε μια περίοδο κατά την οποία οι σεισμικές δονήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν αυξηθεί. Το ίδιο πράγμα μπορεί να ειπωθεί για την ηφαιστειακή δραστηριότητα. Επίσης, υπήρξε μια δραματική αλλαγή στις καιρικές συνθήκες που ασκούν πίεση στον παραδοσιακό κύκλο του νερού.

Θα εισέλθετε στη ζώνη φωτονίων και η Γη θα χάσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της, που θα μηδενιστεί. Πρέπει επομένως να προετοιμάζεστε γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας με τις νέες μορφές βαρύτητας και ηλεκτρικών πεδίων που θα εγκατασταθούν. Αυτό που θα σας φαίνεται ως απώλεια θα είναι στην πραγματικότητα πλεονέκτημα που θα επιτρέψει στα ενεργειακά πεδία φωτονίων να μεταβληθούν, σε υποατομικό επίπεδο, και να γίνουν τα βασικά προγράμματα οδήγησης της ενέργειας του ηλιακού σας συστήματος. Καθώς όλα τα άτομα και τα μόρια θα αλλάζουν, εσείς, οι άνθρωποι της Γης, θα τροποποιήσετε την ίδια τη φύση σας. Θα γίνετε κάτι εντελώς διαφορετικό – συναρπαστικά βελτιωμένοι – από ό,τι είστε σήμερα.

Ως εκ τούτου, ας πάρουμε από την αρχή το σενάριο της εμπειρίας από τη ζώνη φωτονίων για να πάρετε μια ιδέα του τι πρόκειται να συμβεί. Κάποια στιγμή, στο μέλλον, ο Πλανήτης σας θα βιώσει διαφορετικά επίπεδα σκότους, όσο θα πλησιάζει προς τη μηδενική ζώνη και το ηλιακό σας σύστημα θα βρίσκεται βυθισμένο μέσα στη ζώνη. Ξαφνικά, το επίπεδο λυκόφωτος θα αντικατασταθεί από το απόλυτο σκοτάδι. Θα είναι σαν ολόκληρος ο πλανήτης να έχει ριχτεί σε μια απίστευτα τεράστια ντουλάπα και η πόρτα να έκλεισε πίσω σας. Ο ήλιος θα έχει εξαφανιστεί από την όψη σας και δεν θα μπορείτε να δείτε αστέρια στον κατάμαυρο ουρανό. Η ημέρα θα έχει ξαφνικά μετατραπεί σε νύχτα, καθώς η μηδενική ζώνη θα συμπιέζει το ηλιακό και το αστρικό φως.

Θα γνωρίζετε, από το απόλυτο σκοτάδι, ότι έχετε εισέλθει στη ζώνη μηδέν και θα έχει αρχίσει η διαδικασία μετασχηματισμού. Και καθώς θ’ αρχίζετε να αποδέχεστε το σοκ από το απόλυτο σκοτάδι, θα διαπιστώνετε ότι κάτι άλλο έχει συμβεί. Καμία από τις ηλεκτρικές συσκευές σας δεν θα λειτουργεί πια. Μόλις οι αντλίες σταματήσουν, και οι δεξαμενές νερού αδειάσουν, το νερό δεν θα τρέχει πια και οι τουαλέτες δεν θα ξεπλένονται. Τα φώτα δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Τα αυτοκίνητα δεν θα ξεκινούν. Ως εκ τούτου, θα βρεθείτε σε έναν ολότελα νέο κόσμο. Παρά τις απίστευτες εκείνες δυσκολίες, κάτι θα έχει συμβεί στα σώματά σας, κάτι υπέροχο.

Όταν η κατάρρευση των ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων του πλανήτη συμβεί, θα γίνει δυνατό να αλλάξουν επίσης όλα τα άτομα στη Γη. Τα άτομα στο σώμα σας θα τροποποιηθούν για να διαμορφώσουν ένα νέο σώμα – ένα σώμα που θα είναι ημι-αιθερικό – και το πέπλο της συνειδητότητας γύρω σας θα αφαιρεθεί. Δεν θα ζείτε πλέον στην περιορισμένη 3διαστάσεων πραγματικότητα. Θα έχετε σωματικά και ψυχικά δώρα που κανονικά έπρεπε να έχετε ήδη από την εποχή που οι άνθρωποι άφησαν για πρώτη φορά τον αστερισμό της Λύρας για να διαδώσουν τη γνώση και την κηδεμονία τους σε ολόκληρο το γαλαξία. Θα έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία της "επιστροφής σπίτι" προς την 5η διάσταση.

Όταν η ατμόσφαιρα από τη δεύτερη ημέρα αρχίσει να συμπιέζεται, θα έχετε την αίσθηση ότι συμπιέζεστε από τις πιέσεις της μηδενικής ζώνης στο βαρυτικό πεδίο της Γης και θα νιώθετε πρησμένοι. Αυτό το φούσκωμα θα διαρκέσει μόνο για περίπου δύο ημέρες.

Καθώς η ατμόσφαιρα θα συμπιέζεται και όλα τα υλικά θα γίνονται πυκνότερα, ο μεγάλος κίνδυνος θα υπάρξει από τα πυρηνικά υλικά αφού θα υπάρχει η δυνατότητα είτε για μια πυρηνική αλυσίδα αντιδράσεων ή για τεράστιες και θανατηφόρες ραδιενεργές εκρήξεις των σχάσιμων υλικών. Αυτή η συμπίεση της πυρηνικής ενέργειας θα μπορούσε να προκαλέσει, ενδεχομένως, μαζικές καταιγίδες φωτιάς σε όλο τον πλανήτη. Ως εκ τούτου, για να αποφύγουν αυτούς τους κινδύνους, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα επιτρέψει μια ειδική προσεδάφιση διαστημοπλοίων με τεχνικό προσωπικό, έτσι ώστε αυτοί οι πιθανοί πυρηνικοί κίνδυνοι να περιοριστούν.

Η επόμενη αλλαγή που θα νιώσετε είναι η ψυχρότητα που προκαλείται από την πλήρη απουσία του ήλιου. (Αυτή η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι έντονη – κρύο όπως την Εποχή των Παγετώνων). Αυτό θα συμβεί επειδή ο Ήλιος θα υποστεί μια υπερδιαστασιακή αλλαγή στην πολικότητά του, η οποία θα εμποδίζει τη θερμότητα του ήλιου να φτάνει στην επιφάνεια της Γης.

Την τρίτη ημέρα της αλλαγής, όμως, θα αρχίσετε να βλέπετε μια λάμψη που θα μοιάζει με αυγή, η οποία θα περιβάλλει τον πλανήτη σας. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η «επίδραση φωτονίων». Αυτή η επίδραση είναι πολύ σημαντική, διότι θα σας επιτρέψει να έχετε μια νέα πηγή ενέργειας. Αυτή η νέα πηγή ενέργειας θα δώσει τέλος στην εξάρτησή σας από τα ορυκτά καύσιμα του πλανήτη σας. Θα δώσει επίσης τη δυνατότητα για διαστημικά ταξίδια εφόσον η τεχνολογία φωτονίων είναι το σύστημα ενέργειας με το οποίο λειτουργούν όλα τα διαστημόπλοια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Μετά την τρίτη και τέταρτη ημέρα, τότε, θα έχει φθάσει η ώρα για την πρώτη εισαγωγή σας στην ενέργεια φωτονίων, όσο αδύναμη και αν είναι στην αρχή.

Καθώς η τέταρτη μέρα πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της και αρχίζει η πέμπτη ημέρα τώρα, το κλίμα θα αρχίσει να θερμαίνεται και το λαμπερό φως θα επιστρέψει. Η επίδραση φωτονίων που άρχισε προς το τέλος της τρίτης ημέρας θα είναι πλέον σε πλήρη ισχύ. Θα είστε πλέον σε θέση να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό ακτίνων φωτονίων. Κάθε ζωντανός οργανισμός θα ενδυναμωθεί από τα φωτόνια ροής μέσα από το σώμα της ζώνης φωτονίων. Θα έχετε εισέλθει σε μια νέα εποχή με ένα νέο σώμα. Θα είστε τώρα έτοιμοι για την επόμενη φάση κατά την οποία οι ψυχικές σας ικανότητες θα είναι αυξημένες από την επίδραση φωτονίων. Η ενέργεια φωτονίων δεν θα παρέχει μόνο τα σώματά σας με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της χρήσης της ενέργειας, αλλά θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την ενέργεια που θα χρειάζονται τα σπίτια και οι βιομηχανίες σας. Θα έχετε μπει στην εποχή των φωτονίων! Το διαστημικό ταξίδι θα γίνει πλέον αρκετά απλό και ο προτιμώμενος τρόπος μεταφοράς.

Με το που θα ξεκινήσετε να ζείτε στη ζώνη φωτονίων θα ζείτε πλέον στην εποχή της διαστημικής εποχής. Με τη δύναμη που θα παρέχεται από την ενέργεια φωτονίων, τα αστέρια και οι άλλοι πλανήτες θα φαίνονται να είναι τόσο κοντά όσο και ένα ταξίδι στην πόλη. Με αυτή τη νέα ενέργεια θα είναι τόσο εύκολο να ταξιδέψετε στο Σείριο, ή οποιοδήποτε άλλο κοντινό άστρο, όπως τώρα ταξιδεύετε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, θα έχετε τώρα πια ανάμεσά σας αυτούς που αποκαλείτε εξωγήινους, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι αδελφοί και αδελφές σας και οι σύμβουλοι και οδηγοί σας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.

Η νέα θαυμαστή εποχή στην οποία είστε έτοιμοι να μπείτε, θα επιτρέψει την ανάκτηση του πλήρους δυναμικού της συνειδητότητάς σας. Το γεγονός αυτό έχει προβλεφθεί στις βιβλικές αποκαλύψεις, και είναι μια εποχή κατά την οποία θα μιλάτε και θα περπατάτε με όλους που έχουν ζήσει στον πλανήτη σας. Είναι η εποχή κατά την οποία θα είστε ένα με την πνευματική ιεραρχία της Γης. Επίσης, θα είναι η εποχή που θα αρχίσετε να συνεργάζεστε με τα κητώδη πλάσματα του πλανήτη σας στην φύλαξη της Γης, και τελικά με το ηλιακό σας σύστημα επίσης.



ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ζώνη των φωτονίων ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον επιστήμονα Paul Otto Hesse, το 1961, κοντά στην περιοχή των Πλειάδων με τη χρήση δορυφορικών επιστημονικών οργάνων. Η ζώνη των φωτονίων είναι ένα τεράστιο σχήμα που αποτελείται από σωματίδια φωτονίων φωτός.
Το πάχος της είναι περίπου 2.000 ηλιακά έτη ή 759.864 δισεκατομμύρια μίλια.

Η Γη θα μπει στη Ζώνη Φωτονίων το Δεκέμβριο του 2012.




Απόδοση στα Ελληνικά: Αγγελική Νατσούλη


Επίσης, μάθετε για τη Ζώνη Φωτονίων στο: http://www.bibliotecapleyades.net/esp_cinturon_fotones.htm

"Η Ζώνη Φωτονίων (Ζώνη Φωτός) ανακαλύφθηκε μέσω δορυφόρου το 1961 στον αστερισμό των Πλειάδων, αλλά δεν δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα. Οι Πλειάδες είναι ένα σύστημα άστρων του οποίου μέρος είναι και ο ήλιος μας, καθώς επίσης και άλλοι ήλιοι - ο καθένας με το δικό του πλανητικό σύστημα βέβαια. Ο κεντρικός ήλιος των Πλειάδων λέγεται Αλκιόνη. Ο ήλιος μας κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από την Αλκιόνη σε 24,000 χρόνια περίπου (άλλοι λένε 26,000). Κάθε 10,000 χρόνια περίπου το πλανητικό μας σύστημα "συναντά" τη Ζώνη Φωτονίων, η διάσχιση της οποίας κρατά 2,000 χρόνια και χαρακτηρίζεται από συνεχές φως. Οι ενδιάμεσες δύο μεγάλες περίοδοι (10,000 + 10,000 έτη περίπου) είναι οι περίοδοι του σκότους και χαρακτηρίζονται από την εναλλαγή νύχτας και ημέρας, όπως έχουμε τώρα.

Έχουμε αρχίσει (θεωρητικά από το 2000) να κινούμαστε μέσα στη ζώνη φωτονίων και θα είμαστε τελείως μέσα σε αυτήν το έτος 2012, όπου και αναμένεται η πλήρης ανύψωσή μας στην 5η διάσταση (πνευματική) - αφού περάσουμε από την 4η που θα την χαρακτηρίζει αυτό που λέμε "μεταφυσικές ικανότητες". Η μετακίνηση μέσα κι έξω από τη Ζώνη Φωτονίων θα χαρακτηρίζεται από ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλαγές επί του γήινου πεδίου, αύξηση σεισμικής και ηφαιστειακής κινητικότητας. Το επίπεδο της συνείδησης του καθενός θα είναι ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αυτήν την περίοδο.

Εάν μπει η Γη πρώτη σε αυτή τη Ζώνη Φωτός, θα φαίνεται σαν ο ουρανός να πήρε φωτιά, αλλά δεν θα υπάρχει θερμότητα γιατί θα είναι "ψυχρό" φως. Αν μπει ο Ήλιος μας θα γίνει αμέσως σκοτάδι που - σύμφωνα με υπολογισμούς με την ταχύτητα που ταξιδεύουμε στο διάστημα - θα διαρκέσει περίπου μερικές ημέρες.

Η αλληλεπίδραση της Γης με αυτήν την ενέργεια από τη Ζώνη, θα προκαλέσει διέγερση των μορίων της ύλης, τα σωματίδια θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα φωτιστούν (θα υπάρχει συνεχές φως). Εξ'αιτίας της μείωσης της ηλιακής ακτινοβολίας, η ατμόσφαιρα θα ψυχράνει (παρελθοντικές εποχές παγετώνων). Η κύρια επίδραση όμως λέγεται ότι θα είναι η απώλεια των σωμάτων μας όπως τα ξέρουμε. Αυτό θα μας προσδώσει νέες, καταπληκτικές (για άλλους χαμένες) ιδιότητες, όπως είναι η τηλεκίνηση, η τηλεπάθεια και η σχετικά εύκολη μετακίνησή μας στο διάστημα.

Πριν την πλήρη είσοδό μας στη Ζώνη, υπάρχει η λεγόμενη "ουδέτερη ζώνη", που προηγείται. Εκεί θα συμβούν τα "δυσάρεστα", όπως κατάρρευση όλων των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον πλανήτη, με συνέπεια να μην λειτουργεί φυσικά ΤΙΠΟΤΑ. Δεν θα ζούμε στην τρισδιάστατη πραγματικότητα όπως την ξέρουμε, αλλά στην 4η (μια ημι-αιθερική πραγματικότητα) κατά την οποία το "πέπλο της συνείδησής μας θα παραμεριστεί". Η παρουσία βέβαια των "εξωγήινων" σε όλη αυτήν την περίοδο θα είναι κάτι περισσότερο από εμφανής...
Δυστυχώς, όσο ψάχνω για το τόσο ενδιαφέρον θέμα της ζώνης φωτονίων, τόσο ανακαλύπτω πως μάλλον ήταν "πολύ καλό για να είναι αληθινό".. Οι ιστοσελίδες που αναλύουν το θέμα σαν να αποδέχονται ότι πρόκειται για γεγονός, σχετίζονται κυρίως με την ΟΥΦΟλογία και στηρίζονται σε δηλώσεις επαφικών και διάμεσων (channelling) περί της αλήθειας της ύπαρξης της ζώνης και της "επικείμενης" επίδρασής της με το δικό μας σύστημα. Επισημαίνεται επίσης ότι ελαχιστοποιήθηκε το ενδιαφέρον για το θέμα μετά το τέλος και του 20ου αιώνα (με υποτιθέμενη "είσοδό" μας στη ζώνη το 1996), αφού τίποτε δεν είχε συμβεί (πράγματι, οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν ημερομηνία 1994-5 και πριν).

Αντίθετα, ένα άρθρο της Clare Williams, Αυστραλιανής αστρονόμου και Βοηθού του Διοικητή του Πλανηταρίου της Κανμπέρα, καθώς και ερευνήτριας επί 28 έτη για θέματα ΟΥΦΟ, αναφέρει πως το όλο θέμα δεν έχει καμία επιστημονική βάση, η δημιουργία του οποίου στηρίχτηκε μάλλον σε ένα συνοθύλευμα από ψευδοεπιστημονικές θεωρίες, μηνύματα διαμέσων από υποτιθέμενες εξωγήινες οντότητες, Βιβλικές προφητείες και αρκετή άγνοια. Ο υπαίτιος της εξάπλωσης της ιστορίας της "ζώνης φωτονίων" θεωρείται ένας φοιτητής φυσικής ενός πανεπιστημίου - ο οποίος τώρα εργάζεται σε ένα πολύ γνωστό εργαστήριο (προφανώς της Αυστραλίας).

Η Clare Williams δεν μπόρεσε να βρει αποδεικτικά στοιχεία για το ποιος δορυφόρος "ανακάλυψε" τη ζώνη και, εν ολίγης, δεν είναι σίγουρη ότι το 1961 η επιστήμη μπορούσε να κάνει τέτοιο, ενώ στις μέρες μας τίποτε παρόμοιο δεν έχει επαληθευτεί (δεν έχει καν δηλωθεί...). Επίσης, ο Ήλιος μας δεν είναι μέρος του αστερισμού των Πλειάδων, ούτε βρίσκεται σε τροχιά γύρω από αυτές κάθε 24,000 έτη. Οι Πλειάδες είναι σχετικά πολύ "νεαρά" άστρα (μόνο 78 εκατ. ετών) και δεν έχουν απομακρυνθεί ακόμα από αστρικό νέφωμα αερίων από το οποίο δημιουργήθηκαν. Αυτό μάλιστα το νέφωμα μπορεί να είναι η αιτία που γεννήθηκε ο μύθος της ζώνης γύρω από τις Πλειάδες...

Η "άλλη πλευρά" υποστηρίζει ότι υψίστης σημασίας εδώ είναι το επίπεδο συνειδητότητας στο οποίο βρίσκεται ο καθένας μας, καθώς μόνο οι συνειδήσεις που έχουν την τάση να πάλλονται, ή ήδη πάλλονται, σε υψηλότερες συχνότητες θα μπορέσουν να διαπιστώσουν πλήρως την ύπαρξη της ζώνης φωτονίων και θα περάσουν στην επόμενη ή μεθεπόμενη διάσταση."

Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!

"Αυτή είναι η χώρα μας, η γη μας, και ο τρόπος ζωής μας, και εμείς θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία για να απολαύσετε όλα αυτά. Αλλά μόλις τελειώσετε τα παράπονα, τη γκρίνια για τη σημαία μας, τις χριστιανικές πεποιθήσεις μας, ή τον τρόπο ζωής μας, εγώ πολύ θα σας ενθαρρύνω να ...
εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας, «το δικαίωμα να την εγκαταλείψετε" ανέφερε χαρακτηριστικά η πρωθυπουργός της Αυστραλία Τζούλια Γκίλαρντ.



«Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από εδώ να φύγετε. Εμείς δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσατε εδώ." κατέληξε η Αυστραλιανή πολιτικός που ξεκίνησε τις αναφορές της σχετικά με την π΄ροθεση κάποιων μουσουλμών που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας στην Αυστραλία. Μάλιστα υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της παρακολούθησης των υφισταμένων τζαμιών από τις μυτικές υπηρεσίες της Αυστραλίας...